monicabagblackwhite

Onze droom:

Nederland gezonder & fitter maken met 100% natuurlijke voedingssupplementen

Hi, wij zijn Monica en Erik van Velsen, de oprichters van Naturall Nutrition. Het is onze missie om iedereen in Nederland en daarbuiten gezonder en fitter te maken met 100% natuurlijke voedingssupplementen. Zonder rommel, zonder extra suikers, gewoon puur. Maar wel superlekker, en met het gemak van een shake of supplement. Zodat je juist ook op drukke momenten iets goeds voor je lichaam doet.

Waarom we dat willen?

Twee jaar geleden besloten wij, in reactie op alle kunstmatige poeders en shakes op de markt, samen een lijn 100% natuurlijke voedingssupplementen te ontwikkelen. Erik had 15 jaar voor grote bedrijven in de sportvoeding gewerkt, Monica had net een opleiding tot voedingsdeskundige gedaan. We waren allebei tot dezelfde conclusie gekomen: de meeste supplementen zijn zo doorontwikkeld dat ze niks natuurlijks meer bevatten. Wat er wel in zit? Suikers, verdikkingsmiddelen, chemische smaak- en kleurstoffen. Zonde, want onnodig. We waren ervan overtuigd dat het anders kon.

Ons uitgangspunt:

supplementen die we zélf graag zouden kopen

Samen met een voedingstechnoloog in Duitsland gingen we aan de slag met een nieuwe, 100% pure formule: een uitgebalanceerde mix van eiwitten, goede vetten en superfoods zoals zaden en pitten, gezoet met blaadjes van de steviaplant. Heel spannend, want aan een goed, nieuw product kunnen jaren van onderzoek vooraf gaan. Oplosbaarheid, houdbaarheid, smaak, nutritionele verhoudingen, alles moet kloppen.

Maar wat schetst onze verbazing:

de nieuwe formule was in één keer raak!

Onze nieuwe natuurlijke shake, die de naam Naturall Pure kreeg, kwam glansrijk door alle smaak-, voedingswaarde- en houdbaarheidstesten heen. Vooral de Vegan Coconut variant, op basis van erwteneiwit, bleek een doorbraak. Het rijke mondgevoel, de smaak, de oplosbaarheid – je proeft gewoon hoe lekker plantaardig kan zijn.

Dat is nu twee jaar geleden, en inmiddels hebben we vele klanten blij kunnen maken met de Naturall Pure powershakes. Het assortiment is uitgebreid met een vegan vitamine D3, en we werken hard aan de ontwikkeling van nieuwe smaken en duurzame producten. Producten die jou op ieder moment van de dag helpen om je energieniveau op peil te houden en je lichaam van essentiële voedingsstoffen te voorzien – ook als je onderweg bent, of weinig tijd hebt.

ZONDER ROMMEL, 100% NATUURLIJK. DIE GARANTIE HEB JE.

Benieuwd naar de producten?

Check onze drie smaken Naturall Pure powershakes en de Naturall vegan vitamine D3.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn er op dit moment niet, stuur ons een mailtje en wij reageren binnen 24 uur.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search