Naturall Pure is een hoogwaardige proteïne en superfood shake met een uitgebalanceerd aminozuur profiel die 100% natuurlijk is, heerlijk smaakt en verkrijgbaar is in de 3 smaken Vanilla, Chocolate en Vegan Coconut.

Wij gebruiken de beste hoogwaardige eiwitten in onze producten, zonder toevoegingen om smaak, kleur etc. te verbeteren. Alle ingrediënten zijn van 100% natuurlijke origine.

Ja, juist. Hier hebben wij afgelopen 2 jaar hard voor gewerkt en het is gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Ons product is het afgelopen jaar getest door een divers publiek en men is zeer enthousiast over onze 3 smaken.

Vegan Coconut is gemaakt van pure en hoogwaardige erwten-eiwitten. Deze smaak is speciaal ontwikkeld voor Veganisten en is tevens gluten- en lactosevrij.

Naturall Pure is een uitstekende ondersteuning tijdens het afvallen. De (plantaardige) eiwitten in Naturall Pure geven je snel een “vol” gevoel. Hierdoor houd je het langer vol tot de volgende maaltijd.

Tijdens de training breekt je lichaam spierweefsel af waardoor er kleine scheurtjes in je spieren ontstaan. Na het sporten of een intensieve training heeft je lichaam eiwitten nodig om deze spieren weer op te bouwen. Naturall Pure is een complete bron van eiwitten dat zeer geschikt is voor spieropbouw en spierherstel na het sporten of na een training.

Naturall Pure lost heel goed op. Wij raden aan om een shake beker te gebruiken bij het mengen van het poeder met je favoriete drank. De Naturall Pure Shaker is ontwikkeld om het poeder goed op te lossen zonder klonten en/of restjes achter te laten in de shaker. Wel raden wij aan om minimaal 20 seconden stevig te schudden.

Jazeker, die hebben wij speciaal ontwikkeld in de smaak Vegan Coconut. Deze plantaardige versie, ook geschikt voor veganisten en vegetariërs, is gemaakt van pure en hoogwaardige erwten-eiwitten. Wij raden aan om Vegan Coconut met water te nemen of met een plantaardige drank.

De ingrediënten kopen wij in Europa en mengen wij op smaak in Duitsland. Oké, het is niet het goedkoopste land om te produceren in de EU, maar wel met een zeer hoge productie- en kwaliteitsstandaard. Zekerheid voor alles!

 • Na het ontdekken van Naturall Pure wil ik niets anders meer. Allereerst de fantastische smaak, met al die goede ingredienten, healthy, een vol en goed gevoel.

  Sjoerd
 • 'Wat fijn dat er een veganistisch product wordt aangeboden. De Vegan Coconut is heerlijk en nu weet ik zeker dat ik 100% natuurlijke stoffen binnenkrijg!'

  Miriam
 • Deze shake is ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, smaakt heerlijk en geeft mij een goed en vol gevoel na het trainen en dat ik clean, goed en verantwoordelijk bezig met mijn lichaam.

  Dennis
 • 'Een heerlijke en natuurlijk smakende shake, zonder extra toegevoegde suikers - super! Er zijn extra Superfoods aan toegevoegd en deze geven mij lang een vol gevoel, zo heb ik minder trek tijdens die vervelende snack momenten.'

  Sarah
 • "Hele fijne shake! Veel whey eiwitten, waardoor het ideaal is voor na de training en het smaakt ook nog eens super goed! De shake vult goed en geeft mij de juiste voedingsstoffen voor herstel ook als fulltime sporter!"

  Sanne Jansen
Wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn er op dit moment niet, stuur ons een mailtje en wij reageren binnen 24 uur.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search